ARSIMI

Profesorin Nazmi Musa e ka veçuar shumë dashuria për atdheun, intelekti e dija për arsimin, pedantëria e profesionalizmi në punë

Fjala e Drejtoreshës së Arsimit Albana Demiri në Mbledhjen komemorative për jetën dhe veprën e profesorit Nazmi Musa

Disa njerëz janë të paracaktuar për të lënë gjurmë të pashlyeshme dhe kujtime të mira për të githë. Ata, kur ndahen nga kjo botë, sigurisht krijojnë zbrazëti të madhe si për familjen e për miqtë e ngushtë, ashtu edhe për shoqërinë ne tërësi.

Profesorin tonë e ka veçuar shumë dashuria për atdheun, intelekti e dija për arsimin, pedantëria e profesionalizmi në punë.

U prehtë ne paqe, e i lehtë i qoftë dheu i Kosovës! 💐

You Might Also Like