Futboll

Rron Broja edhe dy vite te Drita

Ron Broja vazhdon me ne edhe për dy vite
 
Kemi knaqësin të ju njoftojmë se kemi vazhduar bashkëpunimin edhe për dy vite me mesfushorin tonë Ron Broja.
Ron Broja: “Është knaqësi që të vazhdojë me njërin prej klubeve më profesionale dhe më të organizuara. Ndjejë përgjegjësi dhe obligim që klubit dhe tifozëve tanë të ua kthejmë krenarin me suksese vitin që vjen.
Faleminderit të gjithëve për besimin dhe për mua nuk ka qenë aspak e vështirë që ti them PO klubit për të vazhduar”.

You Might Also Like