KULTURA

SHËNOHET NJËVJETORI I THEMELIMIT TË MUZEUT TË QYTETIT

Këtë të premte, më 24 nëntor 2017, duke filluar nga ora 16:00 , QRTK e Gjilanit shënon njëvjetorin e themelimit të Muzeut të Qytetit.
Stafi idrejtues i kësaj Qendre ka vendosur që këtë akt solemn ta shënojë bashkërisht me dhuruesit e eksponateve të Muzeut, të cilët realisht ishin dhe mbeten ndër kontribuesit më të mëdhenj në themelimin e këtij institucioni për të cilin, edhe një vit pas themelimit, vazhdon të përkujdeset QRTK-ja, meqë ende mungon stafi i Muzeut.

You Might Also Like