Futboll

“Skifterat” me fjalë të mëdha për Florim Zukën

Nuk është një lamtumirë, por vetëm një mirëupafashim, sepse njerëzit si ti nuk mund të largohen asnjëherë nga klubi.
Pavarësisht të gjithave, ne të falenderojmë për kontributin e jashtëzakonshëm dhe gjithçka që dhe për këtë klub.
Ashtu siç pate mbështetjen e “Skifterave” para dhe gjatë rrugëtimit tënd, të presim për të gjetur alternativën e re, e cila do të vjen në klub dhe do të na mbaj nderin e qytetit, ashtu siç është edhe motoja jonë.
Kemi besim te ty, që klubin do të lësh në duar të sigurta dhe nuk do të largohesh pa ndonjë zgjidhje.
Faleminderit president Florim Zuka dhe mirëupafshim!

You Might Also Like