Sportet luftarake

Tre vëllezër kampionë

Tre vëllezërit Shabani, Elhamiu, Shpresimi dhe Benjamini, që të tre anëtarë të Klubit të Karatesë Drita nga Gjilani, të cilët gjithmonë janë të palodhshëm në stërvitje kanë kurorëzuar punën e tyre me shumë sukses, duke u shpallë kampionë  në kategoritë e tyre në Garën Ndërkombëtare “Fushë Kosova Open 2017”.

Elhami Shabani (Uki) është shpallur seniori më i mirë i këtij turneu. Trajneri Blerim Hajdari, thekson se do të vazhdojnë me ushtrimet intensive dhe se sukseset do të jenë në vazhdimësi.

1

2

3

You Might Also Like