Libri

U botua vepra “Mbrëmë putha lirinë” e autorit Alush Canaj

Një vepër e re është botuar pikërisht në kohën kur në Prishtinë po mbahet “Panairi i Librit 2018”. Vepra e autorit Alush Canaj, e shkruar shumë vite më parë, më në fund është botuar nga Shtëpia Botuese “Faik Konica”.

E pritem gjatë dhe më në fund erdhi vepra e plotë e Alush Canajt “Mbrëmë putha lirinë” botuar nga SHB Faik Konica me në krye z. Nazmi Rrahmani.
E di qe mezi prisni ta keni në dorë, e gjeni në Panairin e librit në Prishtinë.
Lexim të mbarë!

You Might Also Like