Futboll

Udhëtimi i radhës në Suharekë

Drita përsëri pran vetës do t’i ketë Intelektualët këtë të mërkurë në Suharekë.

Në kuadër të Digitalb Kupës së Kosovës klubi jonë i zemrës do të udhëtojë në Suharekë për tu përballur me Ballkanin, andaj ne si gjithmonë do të jemi lojtari i 12-të i klubit.

Fillojmë të tubohemi nga ora 9:00 në Champions Bar dhe nga aty në mënyrë të organizuar nisemi së bashku drejtë Suharekës me autobusë si dhe vetura private.

Digitalb Kupa e Kosovës
KF Ballkani – FC DRITA
Ora 12:30

You Might Also Like