Futboll

Vëllezërit Olti dhe Odi Mehmeti do të testohen në Zvicër

Futbollistët e rinj të klubit FC Drita, Olti dhe Odi Mehmeti po përgatiten për prova në skuadrën e Winterthurit në Zvicër.

Olti dhe Odi Mehmeti janë vëllezër nga qyteti i Gjilanit. Olti luan me ekipin U19, kurse Odi U17.

Trajneri i skuadrës së të rinjve në këtë klub, Genc Sermaxhaj beson se lojtarët do ti kalojnë provat në Winterthur.

Postimi i Genc Sermaxhajt në rrjetin social Facebook

Olti dhe Odi Mehmeti vëllezërit nga Gjilani janë futbollist të klubit FC Drita.

Olti me moshën U19, dhe Odi U17, po përgatiten maksimalisht për prova në klubin Zviceran FC Winterthur.

Shkathtësitë e tyre i njoh mjaftë mirë sepse me të dy kemi kaluar sezone me rezultate të suksesshme, ndërsa tani po stërvitemi në aspektin individual që të jenë sa më të gatshëm për synimet e reja.

You Might Also Like