ARSIMI

Vetëm për dy vite katër shkolla të komunës sonë bëhen me panele solare me anë të projektit YENI nga Caritasi Zviceran 

Vetëm për dy vite katër shkolla të komunës sonë bëhen me panele solare me anë të projektit YENI nga Caritasi Zviceran

Në vazhdën e shumë aktiviteteve, dje u bë edhe përurimi i paneleve solare për dy Shkolla të Mesme të Komunës sonë;
Gjimnazi “Zenel Hajdini”, 🏢, Shkolla e mesme
teknike “Mehmet Isai”  në Gjilan.

Falënderoj kryetarin e komunës për mbështetjen e vazhdueshme, Caritasin Zviceran, organizatën CEDE, koordinatorët e projektit si dhe nxënësit e eko-clubeve.

You Might Also Like