Gjilan

Alban Hyseni: Po e përkrahim sportin

Përkrahja jonë dhënë sportit është fokusi kryesor, i cili forcon edhe më shumë pritshmëritë e së ardhmes. Nga afër kemi parë rezultatet, sfidat dhe nevojat e klubeve të qytetit.

Filluam me hendbollistët, më pas boksierët, basketbollistët , futbollin e veteranëve e në fund kampionet tona, volejbollistet dhe basketbollistet .

Përtej mbështetjes së garantuar financiare nga komuna që çdo vit po rritet, ju bëjmë thirrje bizneseve, që përmes ligjit për sponsorizim të mbështesin sportin, artin dhe kulturën.

You Might Also Like