ARSIMI

Ndërroi jetë Ahmet Rrahmani, ish-mësimdhënës në SHF “Selami Hallaqi”

Në moshën 80-vjeçare, ka ndërruar jetë profesori i Kimisë, Ahmet Rrahmani shkruan Radio Star.

Ahmet Rrahmani për një kohë të gjatë ligjëroi lëndën e Kimis, në Shkollën Fillore “Selami Hallaqi”, në Gjilan.

Lajmin për vdekjen e tij, e kanë dhënë familjarët e tij, përmes një postimi në ‘Facebook’.

Postimi i plotë:

Njoftim mortor

Të dashur familjarë, miq dhe dashamirë ju njohtojmë sot na la ma i dashuri ynë babai, gjyshi ynë Ahmet Selim Rrahmani.

Varrimi bëhet me ikindi në varrezat e Gjilanit.

Te pamet mbahen tri ditë te Restaurant Luli.

You Might Also Like