KULTURA

Viti i Idriz Seferit

 Kreu i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka thënë se Gjilani vitin 2017 ia ka kushtuar kolosit të madh, heroit Idriz Seferi, dhe kështu gjitha aktivitetet kulturore të “Flakës së Janarit” dhe aktiviteteve të tjera do t’i kushtohen atij, deri në vendosjen e shtatores së tij në qendër të qytetit dhe njëkohësisht të bëhet rivarrimi i eshtrave të tij në varrezat e dëshmorëve.

You Might Also Like