Futboll

Vllaznia e Pozharanit nuk pajtohet me përjashtimin nga liga, dorëzon ankesë

Postim i KF Vllaznia:

Të nderuar, qytetar, futbolldashës dhe tifozë të KF Vllaznia!

Ju informojmë se tani kemi dorëzuar ankesat kundër vendimeve të marra ndaj nesh të cilat janë të pabazuara dhe se nuk kanë asnjë argument dhe fakt, duke qenë tendecioze.

Ne presim vendim meritor dhe kërkim falje ndaj nesh nga të gjithë ata që po tentojnë ta prishin imazhin e klubit tonë i cili ekziston më shumë se gjysmë-shekulli.

Të bashkuar gjithmonë për drejtesi!

You Might Also Like