Futboll

Albin Prapashtica e mbyll bashkëpunimin me FC Dritën

FC Drita njofton që me marrëveshje të dyanshme ka ndërprerë bashkëpunimin me futbollistin Albin Prapashtica.
Albini ishte bashkuar me klubin gjilanas në sezonin 2023/24 dhe është paraqitur në 39 ndeshje në të gjitha kompeticionet.
Klubi FC DRITA i dëshiron shumë suksese Albinit në vazhdim të karrierës.

You Might Also Like