LAJME

Aleanca po shtrihet e po rritet me shpejtësi të jashtëzakonshme në Gjermani

Kënaqësi që sot bashkë me kryetarin e Aleancës për Gjermani, Ukë Blakajn dhe me anëtarin e kryesisë, Ilmi Mustafa, morëm pjesë në themelimin e degës së AAK-së për regjionin Main-Kinzig-Kreis.
Kryesia e re e zgjedhur e degës për regjionin Main-Kinzig-Kreis ka këtë përbërje:
Basri Ismaili – Kryetar
Hysni Lokaj – Nënkryetar
Petrit Blakaj – Sekretar
Rifat Azizi – Anëtar i kryesisë
Bashkim Abazi – Anëtar i kryesisë
Astrit Qaveti – Anëtar i kryesisë
Shpend Shatri – Koordinator
Herolind Krasniqi – Koordinator
Afrim Abazi – Koordinator
Aleanca po shtrihet e po rritet me shpejtësi të jashtëzakonshme në Gjermani e secilin vend ku jetojnë e veprojnë shqiptarët, por në Gjermani është një dinamikë ndryshe falë angazhimit të bashkatdhetarëve tanë për vendosmërinë e tyre për të qenë krah Aleancës si adresa më e saktë dhe më seriozja politike.
Urime të zgjedhurve dhe dalshmi faqebardhë!
Ndryshe
Ditën e sotme është mbajtur mbledhje në Nëndegën Pforzheim, ku të pranishëm në këtë mbledhje ishin kryetari i Degës Baden-Württemberg z.Hamëz Agaj dhe kryetari i AAK-së për Gjermani z.Ukë Blakaj.
Në këtë mbledhje është zgjedhur kryetar për Nëndegën Pforzheim z.Arsim Zeqiraj , z.Shpetim Kuqi – nënkryetar dhe sekretar z.Liridon Jonuzaj.
Kryetari i mëparshëm i kësaj nëndege z.Gjemajl Prokulluka kalon në kryesinë qëndrore të Baden-Württemberg.
Organet drejtuese të kësaj Nëndege janë si mëposhtë :
Arsim Zeqiraj – kryetar, Shpetim Kuqi – nënkryetar, Liridon Januzi – sekretar, Asim Dacaj , Sadri Arifi dhe Jashar Pergjegjaj anëtarë të kryesisë.

You Might Also Like