Futboll

Anulohet miqësorja Shkupi – Gjilani

𝐀𝐧𝐮𝐥𝐨𝐡𝐞𝐭 𝐦𝐢𝐪ë𝐬𝐨𝐫𝐣𝐚 𝐦𝐞 𝐅𝐂 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩𝐢𝐧

Sport Club Gjilani konfirmon që dueli miqësor i paraparë të zhvillohej më datë 24 Janar ndaj FC Shkupit është anuluar për shkak të kushteve jo të përshtatshme atmosferike.

Ekipi vijon qëndrimin në Ohër dhe do vazhdojë fazën sipas planit të stafit teknik në përgatitje për stinorin pranveror të kampionatit.

Për detajet e tjera rreth ndeshjeve kontrolluese dhe të rejave nga ekipi do informoheni me kohë përmes faqeve zyrtare të klubit.

You Might Also Like