Viti

Arben Metolli, emërohet Kryetar i Nisma në Holandë

Në një komunikatë për media zyra për informim e NISMA për Kosovën në Diasporë ka bërë të ditur se është zgjedhur Kryetari i Nisma’s në Holandë z-Arben Metolli

Në vazhdim mund të lexoni të plotë komunikatën:

Nisma për Kosovën në diasporë, çdo ditë po forcohet, me anëtarë të rinj, veprimtarë dhe intelektual që jetojnë dhe veprojnë në mërgatë.

Intersimi, vërehet në çdo shtet të Evropës, ku kjo tregon se krahas shumë vendeve të Evropës, sot edhe në Holandë u zyrtarizua ky subjekt politik. Ka javë që kemi biseduar me mërgimtarët në HOLANDË dhe sot kryetari i Nisma për diasporë,  Kadri Gërvalla, emëroi ARBEN METOLLIN, kryetar I Nisma për Kosovën në Holandë z. Metolli është nga Prishtina veprimtar i dalluar në Holandë.

Njofton Zyra për Informim, Nisma´s në diasporë.

 

You Might Also Like