Futboll

Belgët e qojnë në “qiell” Krasniqin

 

Shtypi belg ka vlerësuar lartë përformancën e lojtarit tash më të ri të Kosoëvës, Laurit Krasniqi, jo vetëm të shënimit të golit të parë, por edhe në shumë apekte.

Një futbollistë shumë përspektiv, angazhues dhe vetmoshues i pashoq, me shumë karakteristka dhe shumë pa zë në fushë, i displinuar dhe i shkolluar që nga kategoritë më të reja në Antwrp.

Për këtë paraqitje të mirë në Prishtinë, mediumet belge kanë bërë një reportazh si dhe kanë sajuar një karikaturë për këtë futbollistë me prejardhje nga Ferizaji.

Laurit Krasniqi demolon autobusin kosovar!

 

Në një gazetë prestigjioze belge, kanë intervistuar gjatë Krasniqin, i cili ka deklaruar se “Për herë të parë, topin e kam goditur në një kamp refugjatësh”

 

You Might Also Like