Libri

Biblioteka, një hap tutje me teknologji!

Biblioteka, një hap tutje me teknologji!
122 tablet dhe abonim vjetor, në mbi 4 milionë libra është projekti i financuar nga Komuna e Gjilanit dhe Ambasada Bullgare. Marrëveshja u nënshkrua nga Ambasadori Hristo Gudjev dhe drejtori i DKRS Kushtrim Zeqiri.
Libra fizikë, menaxhim e bibliotekë online, tani edhe tablet e qasje në mbi 4 milionë libra.

You Might Also Like