Sportet luftarake

Boksieri nga Gjilani Edonis Maliqi fiton meqin e dytë profesionist

Boksieri 23 vjeqar nga Gjilani i cili jeton e vepron në Zvicërr në meqin e tij të dytë gjerë në 74 kg ka arritur ta mposhtë boksierin me përvojë Idriss Tioguim nga Belgjika Boksieri Maliqi edhe njëherë dëshmojë se është një talentë i rrallë në mesë litarëve, ai përgjatë katër raundeve ishte shumë më i mirë se kundërshtari i tij i cili kishte një përvojë të madhë në ring Maliqi në gjdo element e ka deklasur kundërshtarin e tij tejet të fortë i cili ishte favorit në këtë meqë por Maliqi gjatë katër raundeve ka dhuruar spektakël duke i ngritur në këmbë në sallën “Claridge Events” në qytetin e Brukselit në Belgjikë “Kundërshtari ka qenë shumë i fortë dhe i papërshtatshëm me një përvojë të madhe në ring por isha i përgaditur maksimalisht për këtë meq dhe gjatë katër raundeve isha më i mirë qka e vërtetuan edhe referët të cilët ishin unanim në fitoren time, me këtë fitore po i hapi shtigjet e mia në boksin profesionist” ka deklaruar boksieri Edonis Maliqi Për këtë fitore është i gëzuar edhe ish trajneri i tij Nazim Halili i cili një kohë të gjatë e kishte stërvitur në KB Drita “Jam shumë ilumtur për këtë fitore të Maliqit, ai është një boksier shumë i talentuar shpresoj shumë se do të ketë një karrierë të ndritshme në boksin profesionist dhe vetëm i dëshiroj suksese”

You Might Also Like