Gjilan

Deputeti Alban Hyseni njihet me problemet e banorëve të Bresalcit

Postim i Alban Hysenit:
 
Gjatë vizitës në Bresalc u njoftuam për problemet e sfidat e banorëve.
Gjendja e mjerueshme në shkollën e fshatit, mungesa e ujit të pijshëm, rrugët pa trotuare e ndriqim publik janë disa nga shqetësimet.
Me strukturat tona atje diskutuam edhe për përgaditjet për zgjedhje lokale dhe ndryshimin që e pret Bresalcin e qytetin e Gjilanit pas zgjedhjeve të tetorit.

You Might Also Like