Futboll

Dhjetë lojtarët më të vlefshëm në Ligën e Kosovës

Ueb faqja eksperte në vlerësimin e futbollistëve ‘Transfermarkt’, ka analizuar BKT Superligën e Kosovës, klubet dhe lojtarët, duke i nxjerrë vlerat e tyre.

Pas mbylljes së stinorit dimëror ka bërë një rivlerësim të vlerave të futbollistëve dhe klube.

Ajo çfarë bie në sy është se asnjë lojtarë nuk i afrohet vlerës së 500 mijë eurove. Sa i përket lojtarëve katër të parët kanë vlerë të njëjtë, shkruan Telegrafi.

Valmir Veliu, Francisco Rivera, Ron Broja dhe Marko Simonovski vlerësohen me nga 325 mijë euro.

Pas tyre janë treshja e Ballkanit, Armend Thaqi, Edvin Kuc dhe Ermal Krasniqi që kanë vlerë në treg 300 mijë euro.

Me 275 mijë euro vlerë ka disa futbollistë, ku spikasin emra e Endrit Krasniqit, Hamdi Namanit, Betim Halimit, Albert Dabiqajt dhe Ardian Limanit.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "LOJTARET MẼ TẾ ULEFSHEM NỀ BKT SUPERLIGE TẺ KOSOVES 2021/22 UALMIR VELTU 325,000€ FRANCISCO RIVERA 325,000€ RON BROJA 325,000€ MARKO SIMONOUSKI 325,000€ ARMEND THAQI 300,000€ EDUIN KUC .1024.) 300,000€ ERLMAL KRASNIQI 300,000€ ENDRIT KRASNIQI 275,000€ HAMDI NAMANI 275,000€ BETIMHALIMI HALIMI ALBERT DABIQAJ 10 RRUSTEM HOXHA 275,000€ NAZMI GRIPSHI ARDIAN LIMANI telegrafi.com HAGH 0app"

You Might Also Like