Gjilan

Dobërçani fuqishëm për konceptin 100% shtet

Si zakonisht, Dobërçani mobilizohet fuqishëm në përkrahje të konceptit Kosova 100% shtet, dhe i parezervë në përkrahje të Ramush Haradinajt për kryeministër të Republikës së Kosovës.

Qytetarët me vet organizim kanë arritë që Dobërçanin ta shndërrojnë në fshat model në aspektin e ruajtjes së ambientit. Sot ky fshat është shembulli më i mirë se me punë e përkushtim arrihet çdo gjë. Po ndërtohen rrugë me trotuare e ura që lidhin fshatra, për ti dhënë tamam kuptimin e një fshati modern.

Rexha 43

You Might Also Like