Gjilan

Kandidatët për deputet z. Isa Agushi dhe z. Izmi Zeka kanë takuar veteranët e UÇK-së

Kandidatët për deputet z. Isa Agushi dhe z. Izmi Zeka kanë takuar veteranët e UÇK-së.

UÇK përjetësisht do të mbetet formacioni më i rëndësishëm ushtarak dhe politik në të gjithë kombin shqiptar!

Falënderues për jetë luftëtarëve të lirisë.

You Might Also Like