Gjilan

Drekë pune mes presidentit të RRBDSHZ-së, Fehmi Fetahi, dhe ambasadorit Mentor Latifi

Është zhvilluar një drekë pune mes Fehmi Fetahit, President i Bordit të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër dhe Nazmi Jakurti, anëtar i Kryesisë, këshilltar juridik dhe zëdhënës i RRBDSHZ-së, së bashku me Ambasadorin e Republikës së Kosovës në Bernë, shkelqësinë e tij Mentor Latifi dhe zv. ambasadore shkelqësia e saj, Shukrije Ramadani, përcjell albinfo.ch.

Mund të jetë një imazh i 2 persona

You Might Also Like