Gjilan

Drita dhe Gjilani nderuan doktorin e ndjerë, Visar Huruglica

Para fillimit të derbit është mbajtur një minutë heshtje për nder të doktorit tanimë të ndjerë Visar Huruglica.

I ndjeri ka ndërruar jetë ditën e djeshme, derisa ka qenë ndër tifozët e parë të bardhekaltërve.

Gjest i mirë nga dy skuadrat e qytetit, pasi Gjilani dhe Kosova kanë humbur një aset të çmuar.

 

 

 
 

You Might Also Like