Futboll

Edhe katër futbollistë rinovojnë me Gjilanin

Pas katërshes së djeshme sot kanë vazhduar kontratat me Gjilanin edhe Ylber Kastrati, Isa Eminhaziri, Donat Kaqiu dhe Salih Kosumi.

Sipas dy drejtoreve të klubit, Naser Ajeti dhe Sevdail Robelli, në ditët ne vijim priten transferime të mëdha.

You Might Also Like