Gjilan

Edhe “Skifterat kërkojnë lirimin e Ramushit

KF Gjilani dhe adhuruesit e tyre më të flaktë “Skifterat” do t’i bashkëngjiten protestës së nesërme që pritet në Gjilan e ku do të kërkohet lirimi i Ramush Ahardinajt, i cili në po mbahet në Qendrën e paraburgimit në Kolmar të Francës, i ndalur me një fletarrest të lëshuar nga Serbia.

“KF GJILANI dhe SKIFTERAT nesër nga ora 11:45 do te bashkëngjiten me te gjithë qytetarët e Gjilanit para teatrit te qytetit në mbështetje të gjeneral Ramush Haradinajt”, thuhet në njoftimin e “Skifterave”.

You Might Also Like