Gjilan

FC DRITA shpërndan dhuratat e fundvitit

FC DRITA ka vazhduar traditën, duke festuar festat e fundvitit me fëmijët e Qendrës së Kujdesit Ditor “PEMA”.
Për të shtatin vit me radhë ka bërë shpërndarjen e dhuratave, duke ndarë gëzimin me më të dashurit, ardhmërinë e qytetit.
FC DRITA uron të gjithë fëmijët, duke ju dëshiruar shëndet dhe suksese në vitin 2023.

You Might Also Like