Gjilan

Gjilani shpërblehet me grant prej 599 mijë euro për performancën në mjedis

Gjilani shpërblehet me grant prej 599 mijë euro për performancën në mjedis

Gjilan, 25 nëntor 2021 – Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, në bashkëfinancim me organizatën gjermane GIZ dhe Bashkimin Europian, kanë shpërblyer sot Komunën e Gjilanit me grant në vlerë prej 599 mijë euro, performancën e lartë në fushën e mjedisit.

Grantin e ka ndarë sot zyrtarisht ministri i Mjedisit Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

Kryetari në detyrë i Komunës, Lutfi Haziri, ka falënderuar MMPHI, GIZ dhe BE për vlerësimin e lartë për Gjilanin për këtë vit, por edhe për vitet paraprake, pasi komuna është shpërblyer disa herë për performancën në mjedis.

You Might Also Like