Gjilan

Grupi i grave të Lëvizjes Vetëvendosje në Gjilan, nisin aktivitetet për ndërgjegjësim ndaj kancerit të gjirit

Grupi i grave të Lëvizjes Vetëvendosje në Gjilan, kanë mbajtur aktivitet që ka për qëllim rritjen e ndërgjegjësimit për parandalimin e sëmundjes së kancerit të gjirit.

Ky aktivitet është mbajtur në disa fshtara të Gjilanit dhe kanë bërë disa vizita në kompani të ndryshme, stafi i tyre ishte i përbërë nga gjinia femrore.

Shkrimi i plotë:

“ Zbulimi i hershëm shpëton jetë “

Gratë për VETËVENDOSJE me fushatë sensibilizuese në Gjilan për ndërgjegjësimin për rreziqet e kancerit të gjirit.
Muaj që na kujton se kur bëhemi bashkë, mund të mposhtim çdo gjë.

Vizitat u realizuan në fshatrat Cernicë, Përlepnicë, Miresh dhe fabrikës Konsoni.

You Might Also Like