Gjilan

Haradinaj në Gjilan: Ka procese që e vendosim fatin tonë

Në 23-vjetorin e degës së AAK-së në Gjilan, i pranishëm ishte edhe kryetari i këtij subjekti politik dhe ish-kryeministri i Kosovës, i cili ka thënë se pa themelimit të AAK-së, që doli si bashkim i disa subjekteve politike e kishin themeluar degën e parë në Gjilan, që ka qenë dega e parë në Kosovë, andaj ka uruar përvjetorin ie23-të. Ai tha e disa ditë u konsultuan me Ahmet Isufinn dhe zgjodhën kryetar të parë të degës Dalip Dalipin, të cilin e ndeuan sot.

Haradainaj, tha se ky gëzim ka kuptim vetëm me ju, themeluesit e AAK-së, edhe ju të rinjtë që na u bashkuat. Jemi të lumtur që u kemi në mesin tonë. Jemi të lumtur që kemi kaq shumë mysafirë, deputetë, Ilmi Mustafën nga diaspora dhe e kemi kryetarin shumë të mirë Nazim Gagicën.

“Kemi në një kohë kur pyesim çka po ndodh e kur po ndesh dhe si do të ndodh. Kjo varet prej nesh. Ka procese që e vendosim fatin tonë, ne në çdo proces që vendoset për ne jemi aty. Besoj se do të marrim përgjegjësi, do të hyjmë në NATO, andaj ju lus të bashkohemi të gjithë ne që besojmë, të bashkëpunojmë, ta ndihmojmë veten dhe ta qojmë Kosovën përpara”, ka thënë Ramush Haradinaj, kryetar i AAK-së.

You Might Also Like