Futboll

Haziri: Erdhi dita – Drita – Gjilani pa shikues

Erdhi dita që derbin e qytetit tonë dhe më interesantin në Juglindje të Europës mos me guxu me pa prej afër për aq sa lejojnë kushtet. Kush ka pas guxim me na ndalu?! Marre bre!
Suksese derbi Drita-Gjilani!Rivalitet në fushë e bashkë jashtë saj. Gjilani mban mend!

Lutfi Haziri

You Might Also Like