Gjilan

Homazhe para lapidarit dhe varrit të heroit Abdullah Tahiri

Nënkryetarja e Komunës së Gjilanit, Leonora Morina – Bunjaku, së bashku me kryesuesin e Kuvendit Komunal, Arianit Sadiku, drejtorët komunalë, asambleistët e familjet e dëshmorëve, kanë bërë sot homazhe te varrezat e dëshmorëve dhe para lapidarit të heroit të kombit, Abdullah Tahiri, në 24-vjetorin e rënies së tij. Lavdi e përjetshme veprës heroike të Abdullah Tahirit!

You Might Also Like