Gjilan

14 persona me aftësi të kufizuara, nga 2 tetori fillojnë punën në bizneset lokale

 E hëna që vjen, do të jetë dita e parë e punës për 14 persona me aftësi të kufizuara, me të cilët nënshkruam sot kontratat për fillimin e punës në 12 biznese lokale.
 Subvencionimi i pagës do të jetë 300€ për periudhën 6 mujore nga komuna si dhe kontributet e paguara nga kompania e cila janë të angazhuar, me mundësi vazhdimi të kontratës nga kompania.
⏳ Pas punësimit të këtyre personave, do të hapim thirrjen për plotësimin e 6 vendeve të mbetura.
Jemi tejet falenderues për 12 bizneset të cilat kanë mirëpritur iniciativën tonë!
🔸Bujana Produkt SHPK (2 persona)
🔸Albimi LTD (2 persona)
🔸Palma SHPK
🔸PIKA 5 A
🔸Zyra për Shërbime Juridike
🔸Avokatia “Imperium” SHPK
🔸Riga Pharm
🔸“ROYAL BEVERAGE” L.L.C.
🔸NTSH “Te Agimi”
🔸Bash Omël
🔸T-Consulting

You Might Also Like