Gjilan

Hyseni: Lëvizja VETËVENDOSJE! po rritet çdo ditë e më shumë 

Lëvizja VETËVENDOSJE! po rritet çdo ditë e më shumë

Sot, në Gjilan u mblodhën dhjetëra vajza e gra aktive të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, si dhe dhjetëra të cilat janë anëtarësuar së fundmi, të cilave iu uruam mirëseardhje.

Bashkë me Kryetaren e GVV-së në nivelin qendror, Albulena Haxhiu dhe nivelin lokal, Arijeta Rexhepi, deputetë e asamblistë, prezantuam angazhimin tonë të përbashkët sa i përket politikave feministe. Nga diskutimet e frytshme, morrëm propozime të reja për fuqizimin e rolit të gruas në shoqëri, çështje për të cilën Lëvizja po angazhohet çdo ditë e më shumë.

GVV-ja mirëpret secilën vajzë e grua, e cila dëshiron të vetëvendosë për të ardhmen kolektive.

You Might Also Like