Gjilan

Hyseni: Ne përkujtojmë dëshmorët, nderojmë invalidët dhe veteranët e luftës, si dhe angazhohemi për të ardhmen

Alban Hyseni

15 qershori është data që shënon ditën e çlirimit të Gjilanit.

Ky qershor është i veçantë për gjithë vendin, sepse shënohet 25 vjetori i çlirimit të vendit.

Me këtë datë dhe aktivitetet e organizuara nga Komuna e Gjilanit ne përkujtojmë dëshmorët, nderojmë invalidët dhe veteranët e luftës, si dhe angazhohemi për të ardhmen.

15 qershori 2024 shënon 25 vjetorin e çlirimit!

Urime dita e çlirimit!

Lavdi dëshmorëve të kombit!

You Might Also Like