Gjilan

FC Drita ngushëllon familjen e presidentit Valon Murseli

Ka ndërruar jetë Noah Murseli, i biri i presidentit të FC Drita, Valon Murseli.

FC Drita ka ngushëlluar familjen Murseli npërmjet një telegrami ngushëllimi:

Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ikjen në amshim të engjullit të vogël Noah Murselit, djali i presidentit të klubit Valon Murseli.

Në këto momente të vështira për familjen Murseli, qëndrojmë afër familjes për të ndarë dhimbjen së bashku dhe lutemi që Zoti tu ju jap forcë familjes, ndërsa engjullin e vogël t’a dërgoj në parajsë.

Ngushëllime më të sinqerta gjithë familjarëve, miqve, shokëve dhe farefisit.

RIP Noah

You Might Also Like