Futboll

Idrizi: Nuk i shfrytëzuam rastet tona

Deklarata e Shpëtim Idrizit pas ndeshjes:

“Unë mendoj se pavarësisht humbjes, kemi luajtur mirë, i patëm rastet tona, kurse Drita e shfrytëzoi në maksimum një gjysëm-rast, kuptohet këtu për shkak të përvojës. Humbja ndaj kampionëve nuk është ndonjë gjë e madhe, e rëndësishme ishim të luanim mirë dhe ishim gati të dilnim me pikë nga këtu.”

You Might Also Like