Futboll

Ja ku mund t’i bleni biletat për ndeshjen Gjilani – Liepaja

SC GJILANI – FK LIEPAJA, BILETAT NË SHITJE!

Nga data 5 Korrik fillon shitja e biletave nga ora 12.00 deri në ora 18.00

Teatri i Qytetit në Gjilan

Lindje 5 Euro

Perendim 10 Euro

VIP 20 Euro

Dita e ndeshjes 7 Korrik

Teatri i Qytetit në Gjilan

Pranë stadiumit “Fadil Vokrri” në Prishtinë

SHËNIM! Biletat janë të barkoduara dhe autorizohet hyrja në stadium vetëm për mbajtësin e saj dhe një herë të vetme.

SC Gjilani nuk do të mbajë përgjegjësi për parregullsi në biletat të cilat nuk janë të shitur nga pikat e autorizuara nga klubi.

You Might Also Like