Sportet me dorë

Ja kur zhvillohet Superkupa e volejbollit Drita – Skenderaj

Ndeshja e Supërkupës në Volejboll ndërmjet Dritës së Gjilanit dhe KV Skenderaj nga Skenderaj do të zhvillohet këtë të mërkurë, me fillim në ora 20, në Palestrën e Sporteve në Pallatin e Rinisë në Prishtinë. Një njoftim i tillë është bërë nga KV Drita – Gjilan, e cila është duke zhvilluar fazën përgatitore.

Për këtë qëllim, KV Drita sonte (e hënë) është duke zhvilluar një ndeshje miqësore me ekipin KV M-Technologie nga Prishtina.

You Might Also Like