Gjilan

Ka ndërruar jetë 23-vjeçari nga Pogragja e Gjilanit, Fidan Arifi

Para gjashtë javësh, Fidan Arifi nga fshati Pogragjë e Gjilanit kishte pësuar një aksident me motor.

Ekzaminimet mjekësore konstatuan lëndime të rënda trupore tek 23-vjeçari, duke përfshirë shtyllën kurrizore.

Sot, siç është bërë e ditur nga familjarët, Fidani ka ndërruar jetë.

Ai ishte një pasionant i garave me motoçikletë dhe fitues i shumë mirënjohjeve./Mediafokus

You Might Also Like