KRONIKË E ZEZË

Arrestohet i dyshuari për “Kanosje”

Gjilan, 17 maj 2024

Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Njësiti i Hetimeve të Stacionit Policor Gjilan si rezultat i një pune mirë të organizuar operacionale dhe veprimeve të shpejta hetimore ka arritur që me datën 16.05.2024 përmes rrugëve të veçanta hetimore me urdhëresë të lëshuar nga Gjyqtari i Procedurës Paraprake, në bashkëpunim me njësinë e hetimeve Rajonale në Gjilan- kanë arritur ta lokalizojnë dhe arrestojmë të dyshuarin M.G.(1983) në Prishtinë.

Më datë 15.07.2023 i dyshuari M.G. (1983) ishte arratisur nga qendra korrektuese në Gjilan dhe nga ajo kohë dhe deri më sot i dyshuari përmes telefonit dyshohet se e ka kanosur ish bashkëshorten dhe vllaun e saj ku janë hapur dy raste “Kanosje” .

Pas arrestimit është bërë kontrolluar në trup i dyshuari dhe te i njëjti është gjete se me vete kishte edhe një sasi te dyshuar narkotike (e cila dyshohet te jete hashash me peshe te përgjithshme prej 38.92 gr.) .

Pas intervistimit të të dyshuarit me urdhrin e Prokurorit të Prokurorisë Themelore në Gjilan i dyshuari është ndalur në mbajtje për 48 orë .

Ndaj të dyshuarit rëndojnë tri vepra penale :

1. Arratisje nga Burgu

2.Kanosje

3. Kanosje

Rastet veç e veç me Kallëzim penal dërgohet në Prokurorin e shtetit Gjilan .

You Might Also Like