Gjilan

Kadriu: Shpallëm procedurat e tenderimit për projektin e “Unazës së Jashtme”

Rexhep Kadriu, zëvendësministër, ka thënë se është  i lumtur që arritën të shpallin procedurat e tenderimit për projektin e “Unazës së Jashtme” të qytetit të Gjilanit si dhe kyçjet në Autostradën e Prishtinë-Konçul nga Penda e Livoçit në drejtim të Bresalcit, si dhe nga Fabrika e baterive deri tek rruga e Përlepnicës.

“S’ka asnjë dyshim se Gjilani me qeverinë Haradinaj do të ndryshoj rrënjësisht, dhe se pas këtij mandati qeverisës komuna e Gjilanit do të hyj në rangun e qendrave më të zhvilluara”, ka thënë Rexhep Kadriu, zëvendësministër.

 

You Might Also Like