Gjilan

Edhe një projekt për Dobërqanin

Bashkë me ministrin e Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu nënshkruam sot aneks Memorandum Bashkëpunimi për financimin e projektit të rregullimit të kanalizimit të shtratit të lumit në Dobërçan në vlerë prej 105 mijë euro.

Bashkëpunimin ndër-institucional, nivel lokal dhe qendror po e thellojmë çdo ditë me investime të reja.

You Might Also Like