Sportet luftarake

KK”DRITA” me 11 Garues 7 medalje të arta,2 të argjenta dhe 4 të bronzta

Më 3 Qershor në Pallatin e Rinisë dhe Sportit në Prishtinë u mbajt turneu përkujtimor “Xhevat Makolli”.
Klubi i Karatesë “DRITA” ishte pjesëmarrës me 11 garues,ku arriti të rrëmbej gjithsej 13 medalje,ku prej tyre 7 medalje të arta,2 medalje të argjenta si dhe 4 medalje të bronzta.

Vendi i Parë ?

1.Nart Klaiqi – Kata 8 vjeç
2.Erit Bajrami – Kata 12 vjeç
3.Erit Bajrami – Kumite 12 vjeç -50 kg
4.Endrit Beka – Kumite Junior -55 kg
5.Vesa Ibrahimi – Kumite Juniore -59 kg
6.Benjamin Shabani – Kumite Senior -75kg
7.Albiona Asllani – Kumite Seniore -68 kg

Vendi i dytë ?

1.Atlantik Ukshini – Kumite 12 vjeç -45 kg
2.Edisa Beka – Kumite Juniore -53 kg

Vendi i tretë ?

1.Esra Sahiti – Kata 10 vjeç
2.Atlantik Ukshini – Kata 12 vjeç
3.Medina Salihu – Kumite 14-15 vjet -54kg
4.Shpresim Shabani – Kumite Junior -68kg

Kryesia dhe Trajnerat i dëshirojn suksese garuesve në garat në vazhdim/

You Might Also Like