Viti

Komuna e Vitisë perfituese e grantit të përformancës  për vitin 2020 në shumë prej 364 mijë euro

 

Zv. kryetari i komunës së Vitisë, Hasan Aliu, ka marrë sot pjesë në ceremoninë e ndarjes së Grantit të Performancës për vitin 2020, e cila u zhvillua sot në Prishtinë. Me këtë rast ai ka pranuar edhe çmimin që ka përfituar komuna e Vitisë për vitin 2020 e që janë në total 364.818 euro.

Përndryshe kjo ceremoni u organizua nga MAPL në bashkëpunim dhe në mbështetje të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), BE-së, Suedisë dhe Norvegjisë.Aziz Zuka

 

You Might Also Like