Futboll

Kroati Tomislav Sorsa ndanë rrugët me Gjilanin

 

 

Tomislav Sorsa nuk është më pjesë e SC Gjilani. Kjo lë të nënkuptohet nga një status I botuar në faqen e SC Gjilani, ku ai është përshëndetur me bashkëlojtarët. SC Gjilani nuk e ka bërë me dije se ai po largohet, por kroati ka bërë një foto me bashkëlojtarët dhe është përshëndetur me drejtuesit e ekipit.

Në faqen e SC Gjilanit është shkruar:

Faleminderit për kontributin Tomislav Sorsa, të urojmë gjithë të mirat në karrierë.

Kryelajmi.com

 

You Might Also Like