Sportet me dorë

Krasniqi: Dështuam në organizimin e lojës

Naser Krasniqi, pas humbjes nga M-Technologie ka deklaruar:

“Ekipi i ynë vije në ndeshjen finale pas një orari të ngjeshur dhe një kundërshtari shumë më të fortë në gjysmëfinale, kurse Drita pati luksin e pushimit më të gjatë.  Ndeshja e parë ka shumë rëndësi. Ne patëm shumë gabime, organizimi i lojës nga organizatorja nuk ishte në nivelin e duhur e Drita e shfrytëzoi këtë mangësi. Ka shumë lojë, mund të rikthehemi në ndeshjet e radhës”, ka thënë Naser Krasniqi, kryetrajner i M-Technologie, që tha se ekipi i tij duhet t’i përmirësojë gabimet që i bëri në këtë ndeshje.

You Might Also Like