Viti

Kryetari Haliti takon bashkëatdhetarët tanë në Radstad të Austrisë

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me ftesë të Shoqatës Kulturore Shqiptare “Kosova” po qëndron për vizitë në Radstad të Austrisë. Në vazhdë e kësaaj vizite ai Ai poashtu ka marrë pjesë edhe në manifestimin e organizuar nga kjo shoqatë për nder të 28 Nëntorit. Kryetari Haliti ju është drejtuar mergimtarëve edhe me një fjalë rasti ku ndër tjerash çmoj lartë kontrubutin e bashkëatdhetarëve tanë për vendin, të cilëtme dihmat e tyre ë ivestie dhe dihma të tjera financiare po ndihmojë ë mirëqejë e familjeve të tyre në Kosovë përkatësisht ë komuë e Vitisë.

E në ditët në vijim kryetari Haliti do të zhvilloj edhe disa vizita në veçanti me mergimtarët tanë./ Aziz Zuka

You Might Also Like